JORDI Y ESTHER

Som l'Esther i el Jordi, i formem equip per fer d'una operació tan crucial com la compravenda del seu habitatge, una experiència agradable i segura.

Vam començar amb una corredoria d'assegurances on clients de confiança ens sol·licitaven assessorament immobiliari, sector que sempre ens havia despertat curiositat, i amb el qual ens hem apassionat a mesura que ens anàvem introduint pas a pas, amb l'aval d'una exhaustiva formació i una solvent experiència adquirida.

Gràcies al sector de què venim, i en el qual encara ens trobem de forma activa, la nostra forma de treballar és metòdica i fiable, sense lloc per a la improvisació, valorant sempre totes les possibilitats per poder prevenir qualsevol incidència.

No som només agents immobiliaris, som els representants de les persones que estan realitzant una de les operacions més importants de les seves vides.

ESTHER

Sóc titulada en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona, titulada i col·legiada API i habilitada mitjançant titulació oficial també com a Perit Judicial i Assessora de Crèdit Bancari.

He treballat com a comptable durant més de vint anys en diferents sectors, i tot i que m’apassiona, a causa de la demanda creixent dels clients que dipositaven en nosaltres la seva confiança, la meva orientació tant acadèmica com professional ha anat enfocant-se cap al sector immobiliari, un sector també apassionant, en continu canvi que obliga a una actualització permanent, i on em trobo còmoda i em sento bé, per què en definitiva es tracta d'ajudar les persones que confien en el meu treball a prendre una de les decisions més importants de les seves vides: la tria d’una llar.

També sóc una dona molt activa, m'encanta l'exercici, la vida sana i estar en contacte amb la natura. El meu esport favorit és el Trail Running (les maratons de muntanya) en el qual he pogut admirar els paisatges més bonics i increïbles del nostre país, obtenint a més diversos premis i reconeixements, encara que cap com la satisfacció dels resultats aconseguits amb esforç i dedicació.

JORDI

Vaig començar en el món de l'assegurança des de baix i me'n vaig anar formant i adquirint experiència fins a fer-me amb la meva pròpia corredoria d'assegurances integrada en un dels grups amb més arrelament i projecció de país. Sempre atent a ajudar les persones en la prevenció dels problemes quotidians, la protecció dels seus béns i el benestar de les seves famílies.

Després de vint-i-cinc anys, que han passat volant, sent curiós per naturalesa, i en aquest afany per ajudar als nostres clients, me'n vaig anar interessant i acostant cada vegada més al sector immobiliari, al principi assessorant els nostres clients pel que fa a seguretat, legalitat i alternatives, però davant la seva demanda cada vegada àmplia, el meu interès es va anar transformant en passió i avui faig treball de camp per a MAPS com a assessor immobiliari especialitzat en el client venedor.

A títol personal sóc un home tranquil, algú que gaudeix dels petits plaers com un bon llibre, el teatre, el cinema, la música i la meva llar.

No necessito molt més per ser feliç, però tampoc em conformo amb menys.

La confiança no és una cosa que es lliura sense més, pel que podem sentir-nos molt orgullosos d'haver accedit a un sector com l'immobiliari, gràcies a la confiança dipositada en nosaltres pels nostres clients.